Pift boligindretningen op med plakater

Noget af det de fleste udskyder til sidst når det kommer til boligindretningen er billeder på væggene. De fleste – hvis ikke alle – er enige om at billeder på væggene er essentielt for at kunne sætte prikken over i’et i boligindretningen. Hvorfor er det så, at der kan gå flere år før lige præcis denne del bliver færdiggjort? Det tager jo ikke længe at finde den rigtige sofa, seng og spisebord? Det skyldes formentlig det for mange uoverskuelige store udvalg af billeder til væggen. Billeder findes i et stort udvalg af forskellige størrelser, motiver og materialer. Skal det være plakater? Malerier? Canvasprint? eller noget helt fjerde? Ja, det er en af årsagerne til, at der går så lang tid for folk om at finde og købe dét, der skal op på deres vægge. Man ønsker nemlig altid at finde det rigtige, men med et uoverskueligt stort udvalg bliver dette svært at selektere rundt i.

For at gøre det lidt mere simpelt, lidt lettere og lidt mere overskueligt har webshoppen Minida.dk lanceret et udvalg, der består af alle 3 ting: Fra plakater til malerier og canvasprint. Du behøver derfor ikke navigere rundt på diverse gallerier og plakat sider for at finde ud af om du skal have et maleri eller en plakat. Du kan med fordel nøjedes med at gå ind på Minida.dk og kigge på deres forskellige produkter. Her finder du udover et stort udvalg af eksempelvis plakater også store og moderne malerier. Minida.dk sætter en ære i at tilbyde et varieret og spændende udvalg af billeder. Du finder altså ikke kun én genre af plakater eller malerier på Minida.dk, men derimod en palet af forskelligartet kunst. Du kan derfor med fordel starte din rejse på www.Minida.dk.

Minida.dk blev grundlagt i begyndelsen af 2018, og har derfor ikke mange år på bagen. Holdet bag har dog stor erfaring med grafisk arbejde og kunst, ligesom de er passionerede omkring e-handel. Derfor har de fra start af haft et solidt produkt, og har ikke skulle mange år på at finde deres identitet. Derfor er webshoppen allerede 2 år efter lanceringen et fuldendt produkt med et stort udvalg af plakater og malerier. Ambitionen er ligeledes inden for et år at rykke til udlandet, idet efterspørgslen på især de grafiske plakater er rigtig stor fra vores nabolande.