Læder og lak – til glæde og gavn!

(sponsoreret indhold)

Det robuste og elegante naturmateriale kan bruges til meget andet end blot sko og støvler, jakker og sofaer. Læderet, der gennem millioner af år har været brugt til diverse former for beklædning, kan også bruges til at give soveværelsets tosomhed et ekstra frækt præg og luksuriøs nydelse. De fleste sexshops, online såvel som fysiske, har et stort udvalg af sexlegetøj og erotisk beklædning, der er fremstillet af læder. Det gælder blandt andet penisringe, gagballs, piske, mundknebler og håndjern. Alt sammen små, men absolut effektive, redskaber, der kan pifte sexlivet lidt op og som man som par kan nyde at udforske sammen.

I en erotisk kontekst er der noget eksklusivt og råt over læderets materiale og visuelle udtryk, der leder tankerne hen på fetichistiske nat- og sexklubber. Her udfordrer mænd og kvinder i stramtsiddende lakdragter og lædertøj hinanden med piskeslag og gagbals i en fræk leg om dominans og underkastelse. Man behøver dog ikke at være til hverken masochistisk sex eller have vilde fetichistiske tilbøjeligheder for at sætte pris på sexlegetøj, eksperimentation og frække sexlege. Små ting som butplugs, penisringe, vibratorer og sexet lædertøj samt bondage er alt sammen enkle krydderier til lagengymnastikken, der let kan indgå i sexlivet. Også sexlegetøj må gerne være af god kvalitet, og må godt se pænt ud – det handler i høj grad om æstetik, lir til øjnene og lækre overflader, hvor også det at se og føle på legetøjet giver lyst til at tage det i brug. Her er sexlegetøj i læder en absolut anbefaling, da der både er noget for øjet og følesansen – over hele kroppen.

Har du lyst til at gå endnu videre med de seksuelle eksperimenter, så byder markedet for erotisk legetøj og sex redskaber på et udbud, de færreste sikkert har udforske til fulde. Der er noget for enhver smag, lyst og temperament, og kræver tit ikke særlig megen erfaring eller et større mod for at kunne tages i brug i et mere almindeligt sexliv.

Et sjovt og spændende remedie er eksempelvis en sexgynge. Det kræver måske lidt mere forarbejde end blot at tage en vibrator eller buttplug op af skuffen, men den erotiske gynge byder til gengæld på enormt mange muligheder, for både ham og hende. Det kan lyde omstændigt – og som om det sætter krav til ens akrobatiske færdigheder – men det er faktisk en god støtte i forhold til at komme ind i nydelsesfulde positioner. En sexgynge kan både hænges op i døren, i en krog i loftet eller i et stativ og herefter er der fantastiske muligheder for frække sexstillinger og lystfulde lege. I sexgyngen kan du både lade dig penetrere eller slikke og giver i det hele taget god adgang til hans og hendes forskellige åbninger.

Af andre skønne sexredskaber, som måske mest er for personer med penis, kan også nævnes en pocket-pussy (også kaldet fleshlight) eller en sex-dukke. Disse lidt mere særegne gadgets kan man selvfølgelig også sagtens bruge sammen i sengen, for at kaste sig ud i nydelsen fra nye lystfulde højder…