Inspiration til en genfødsel af stuen i den nye bolig

(sponsoreret indhold)

Få en ny stil ind i din indretning, når du skal flytte

En flytning byder altid på en frisk start – ny bolig, nyt kvarter og måske nyt arbejde eller uddannelse. Det er ofte en større ændring end man regner med, faktisk er det noget, der udfordrer éns idéer, smag og identitet.

Det nye behøver dog ikke at være skræmmende – se det i stedet som en mulighed for at opdyrke nye aspekter af din stil og din personlighed. Du skal selvfølgelig ikke træffe forhastede beslutninger, bare fordi du føler at alt er oppe i luften. Har du endnu ikke fundet din nye bolig, kan du nemt finde ledige lejeboliger i Silkeborg eller en anden storby i nærheden af dig, indtil du finder den perfekte bolig.

Få overblik over stuens elementer – hvad skal ud og hvad skal have en genfødsel?

Efter mange år i det samme hjem, med den samme stue, kender man sine ting og møbler ud og ind. Ved en flytning får du helt nye rum at forholde dig til, og det er en gave i forhold til nyindretningen, for du kommer til at se alt i et nyt lys. Straks du har set stuen i din nye lejlighed bør du lave en plan over den nye indretning, samt tage gode fotos og måle op i forhold til vinduer, døre etc. Sådan finder du ud af, hvilke af dine møbler, der vil fungere i det nye rum – og hvilke der må ud til fordel for nye.

Det vil være omsonst at flytte fx den store lædersofa med til lejligheden på 2. sal, hvis du alligevel vil af med den en måned eller to efter flytningen! Skil dig derfor af med de møbler og ting, du ikke vil have, i god tid inden flytningen.

Det gælder også mindre ting, lige fra sofapuder til termokanden, der alligevel ikke kan holde kaffen varm. Disse mindre ting er desuden oplagte at skifte ud, når du har behov for en stilmæssig genfødsel i dit nye hjem, da de løfter looket på de gamle møbler. Få at gøre den bedste handel i forhold til et fedt design, bør du dog altid tjekke anmeldelser og tests af de praktiske kvaliteter også – fx finder du en solid termokande test her.

Den mest effektive måde at give dine møbler og ting i stuen en genfødsel på, er selvfølgelig af male dem. Er du træt af de anonyme, hvide træstole ved spisebordet eller det hvide reolsystem, kan du i mange tilfælde, uanset materiale, nemt få dem spraylakeret hos den lokale autoforhandler.

Så lad kreativiteten flyde og udforsk nye sider af din smag, for en flytning er virkelig ideel til at sparke nyt liv i indretningen!