Giv dine gamle møbler nyt liv

Går du også og bliver lidt træt af at kigge på de samme gamle møbler i hjemmet? Det kan gøre en kæmpe forskel at give de gamle ting lidt kærlighed, en omgang maling og et nyt look. Så slipper du for at bruge penge på nye ting hele tiden.

Forny dine gamle møbler på en nem måde

Man kan hurtigt blive træt af at gå og kigge på de samme ting igennem mange år. Inden du går ud og køber nye møbler til hele hjemmet, så prøv at give dem en kærlig hånd med en pensel og lidt maling. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel det gør, og lige pludselig opdager du måske at de gamle møbler føles som nye igen. Prøv dig frem med lidt vovede farver, eller hold det helt klassisk med lidt mere nedtonede farver. Husk at slibe træet først og giv det en god omgang grunder – ellers kan det hurtigt skalle af og komme til at se kedeligt ud.

Indret hjemmet på en mere bæredygtig måde

Selvom du måske synes det er lidt besværligt at skulle i gang med at slibe og male, så er det vigtigt at huske på at det er langt mere bæredygtigt end at smide ud og købe nyt. Hvis du virkelig trænger til noget nyt, men økonomien ikke tillader det, så overvej et forbrugslån.