En holdbar klassiker

(sponsoreret indhold)

Nøjagtig som at silke og uld er anerkendte materialer indenfor beklædning, så er læder det samme indenfor møbler. Lædermøbler, i hvert fald i en vis kvalitet, kan typisk holde sig i flere hundrede år og bliver tit bare mere cool med lidt patina.

Særligt stole og sofaer er populære i læder og gerne i farver som sort eller brun, da det passer ind i langt de fleste hjem. Tænk bare på en stol som den efterhånden ikoniske Corona stol, som pynter i mange boliger, ofte sat sammen med en matchende fodskammel, så siddekomforten er helt i top. Men når man går ud og investerer i et dyrt designer møbel, hvordan sikrer man så sig, at det holder sig pænt?

Først og fremmest skal man sørge for at imprægnere sin læderstol eller sofa – nøjagtig som man ville gøre med et par lækre skindstøvler eller en taske. På den måde lægger der sig nemlig en beskyttende hinde, som virker vandafvisende og beskyttende mod fedtpletter og lignende. I virkeligheden er en mørk lædersofa faktisk super praktisk, hvis man har små børn i hjemmet. Læder er nemlig langt mere taknemmeligt og lettere at tørre over sammenlignet med en sofa for eksempel i uld.

Hvis ens lædermøbler med tiden begynder at virke tørre eller måske endda vise begyndende tegn på krakelering, så kan man med fordel give dem en god omgang læderfedt.

Hvis din interesse for møbler i læder strækker sig længere end blot til privat brug, så kan du overveje at begynde at opkøbe brugte møbler, gøre dem i stand og sælge dem videre med en lille profit. En både sjov og indbringende hobby, hvis du har interessen for det. Hvis du er helt ny i salgsbranchen, kan du få brug for en faktura skabelon, så du får udsendt regninger korrekt og professionelt.

Brug weekenderne på at tage rundt på landets mange loppemarkeder, der særligt blomstrer op i sommerhalvåret. Her vil du med garanti kunne finde en masse unikke fund, som du så efter de har fået en kærlig hånd, kan sælge videre på diverse brugtbørs portaler eller måske blot til familie, venner og bekendte.