Brug læder i indretningen

(sponsoreret indhold)

Læder er et super flot og holdbart materiale der bliver flottere og flottere med årene. Mange synes nok at læder er noget der hører moden til, med læderjakker, støvler eller andre beklædningsgenstande og så selvfølgelig møbler, men læder kan også sagtens bruges i indretningen på andre måder.

Hvor kan man benytter læder i sin indretning?

Der findes nemlig en lange række pyntegenstande i læder som snildt kan benyttes i indretningen og give rigtig flotte resultater. Læder er et materiale der godt kan virke meget maskulint for nogle, men i mange tilfælde handler det blot om hvordan man benytter det i sin indretning. Læder fungere godt sammen med tekstiler, grønt eller træ og man ved at forsøge sig frem få flotte og unikke resultater der gør at din indretning adskiller sig fra andres og bliver misundelsesværdig.

Hvilke læder produkter er gode at benytte?

Der findes en række produkter til hjemmet der bliver produceret i læder og nok også flere end mange først antager. Læder er et dyrt materiale at benytte og derfor skal man også overveje hvilke læder køb der er de helt rette for en selv og ens indretning. Som med alt andet skal man nemlig heller ikke overdrive og benytte sig af læder alle steder. Alting med måde!

Vi har fundet en række læder produkter frem her, så kan være til inspiration til dem der ønsker at benytte sig af dette materiale i højere grad i deres indretning.

Pyntepuder

LæderpudeFor de fleste er læder nok ikke lige det materiale man forbinder med pyntepuder, da læder er både stift og ret hårdt. Men som det ligger i ordet, så er flere pyntepuder mere til pynt end til egentlig benyttelse. Derudover behøver man ikke at vælge komforten fra da én læderpude i sofaen jo ikke forhindrer at man har adskillelige andre i blødere materialer.

En læder pude er nemlig både dekorative og utrolig slidstærk! Det er et spændende materiale, som kan give nogle interessante og unikke kombinationer sammen med andre puder i f.eks. bomuld, hør, polyester og pels.

Lysestage

lysestageDer findes flere typer lysestager hvor der er brugt en smule læder, men enkelte består også udelukkende af det flotte materiale. Læder giver en flot kontrast til stearinlys i næsten alle farver og en lysestage i kernelæder passer helt perfekt til den skandinaviske stil!

Hvis man skulle have lysten er lysestager også et projekt man godt selv kan begive sig ud i. Læder fås i mange varianter og priser og ved hobbyforretninger har man ofte mulighede for at købe læderrester efter vægt, så man forholdsvist billigt kan give sig i kast med et lille krea projekt!

Opbevaring

opbevaringOpbevaring kommer i mange størrelser, former og materialer alt efter hvad man måtte ønske. Opbevaringsmuligheder i læder er ikke det mest brugte sikkert på grund af den lidt høje pris. Men mindre æsker og bakker kan findes i læder flere steder.

Læder er det helt perfekte materiale til opbevaring på grund af den ultra høje slidstyrke. Man får ikke et sted at opbevare sine småting, som f.eks. smykker, makeup eller lignende der holder ligeså længe som noget designet i læder.