Billig sommerferie med børnene

Når sommervarmen begynder at melde sig på banen her i Danmark, begynder vi at drømme os frem til sommerferien, hvide sandstrande og bagende sol. Når vi har børn, vil vi også rigtig gerne give dem en sommerferie de vil huske og som de kan fortælle om når de kommer i skole igen. Sommerferien kan hurtigt blive rigtig dyr, men hvis du bare tænker dig lidt om, og er lidt smart kan jeres familie få en rigtig dejlig sommerferie uden at bruge hele jeres opsparing.

Camping

Campingferie i Danmark er så skønt, og en camping ferie i Danmark er uden tvivl billigere end en ferie sydpå med hotel og fly. Vi har utrolig meget kyst i Danmark, så hvis i eksempelvis finder en campingplads i nærheden af Vesterhavet kan i sammen med børnene tage på stranden flere dage og lege i bølgerne og bygge sandslotte. Mange campingpladser har også legepladser og hoppeborge som børnene kan hygge sig på. Derudover har de fleste også en pool der indbyder med kølende vand på de varme sommerdage.

Kig efter mulighederne og tænk kreativt

Der er rigtig mange både billige, eller endda gratis muligheder i Danmark i sommerferie måneder. Prøv at søge online. Rigtig mange steder kan du eksempelvis finde gratis børnebilletter til Legoland. Så kan børnene komme ind gratis og du skal kun betale for voksenbilletterne. Kig efter gratiskoncerter og events. Rigtig mange byer arrangerer gratis tilbud henover sommerferien, så hvis du holder øjne og ører åbne så er der stor mulighed for at finde noget sjovt at lave sammen med børnene.

Lav en hyggelig picnic kurv og tage på stranden med stand legetøj, lækker mad og kolde drikkevarer. Brug tiden på også at besøge bedsteforældrene eller inviter dem på besøg i campingvognen til aftensmad og hygge. Lav små spil turneringer hvor I konkurrerer familien imellem.

Tænk jer om inden I låner penge til sommerferien

Det kan godt være fristende at låne penge op til sommerferien så det er muligt at komme på drømmerejsen – hvilket også kan være en løsning, så længe det gøres med omtanke. Husk på at når I kommer tilbage fra sommerferien har I stadig den samme indtægt som I havde før I tog afsted, og lånet skal altså betales af. Hvis det er nødvendigt at låne penge til ferien så sørg for at tjekke alle detaljer omkring lånet så I ikke bliver fanget i en ond cirkel I ikke kan komme ud af. Det kan dog være en nødvendig og stadig også find løsning. Så lån penge nu og kom afsted på den velfortjente ferie, men sørg for, at I har foretaget jer en plan for at kunne betale tilbage igen for at undgå at betale ekstra for lånet.