Lædervedligeholdelse – gode links

(sponsoreret indhold)

Når der kommer til vedligeholdelse af læder, så har vi allerede skrevet en uddybende guide her. Men det vil afhænge meget af type af læder såvel som type af benyttelse, og tidligere guide har haft et primært fokus på møbler – sofaer og lænestole. For at give det det totale overblik over vedligeholdelse af læder, har vi herunder fremsat en liste fordelt på type/benyttelse af læderet.

Vedligeholdelse af lædertasker

Med informationer fra videoen herover gives der et indblik i, hvordan du vedligeholder og behandler dine lædertaske således, at de holder længst muligt. Tasker bliver brugt på en helt bestemt måde, og din vedligeholdelse skal være tilpasser dertil.

Vedligeholdelse af læderjakker

Når der kommer til jakkerne, så er det tale om en helt speciel type læder samt en sammensætning af de enkelte stykker, som kræver sin unikke behandling. I videoen herunder finder du den udvidet version, som giver endnu flere tips til vedligeholdelse og pasningen af din læderjakke.

Vedligeholdelse af lædermøbler

Dette har vi allerede omtalt i vores guide, men du kan ligeså få tips fra de enkelte videoer herunder for, at forstå den rigtige fremgangsmåde.

Vedligeholdelse af lædersko
Sålen skal have en form for pleje, topstykket og siderne en anden pleje. At skabe den rette pleje for dine lædersko kan være svært, og vil afhænge meget af dit klima samt hvilken årstid der er tale om.

I videoen herover er fokus på helårssko, og fremviser således hvordan den bedste all around pleje for lædersko kan gøres. Benyt Youtube til f.eks. at søge efter pleje at vintersko, hvis du bruger dine lædersko om vinteren.