Author Archives: Linda Frazier

Plej dit læder

Læder er et af de smukkeste materialer, der findes. Det er holdbart, det bliver kun smukkere med tiden, og det kan bruges i alle sammenhænge; til beklædningsdele, til møbler, smykker, brugskunst og meget mere. Læder er ét af de materialer, som forbliver populære år efter år. Investerer du i lækre læderprodukter – møbler, tasker, jakker,… Read More »

Lædervedligeholdelse – gode links

Når der kommer til vedligeholdelse af læder, så har vi allerede skrevet en uddybende guide her. Men det vil afhænge meget af type af læder såvel som type af benyttelse, og tidligere guide har haft et primært fokus på møbler – sofaer og lænestole. For at give det det totale overblik over vedligeholdelse af læder,… Read More »

Sådan håndterer du lædermøbler i indretningen

Alle har brug for lidt læder i deres hverdag, især når det kommer til din indretning. Lædermøbler er næsten magiske, fordi de ser godt ud i enhver stil du kunne finde på at have i boligen. Du kan finde betagende lædermøbler der er tidløst klassiske og dem, der er edgy og moderne – der er… Read More »

Sådan vedligeholder du dine lædermøbler

Selvom læder er et holdbart og robust materiale, så kræver det vedligeholdelse for at få det flotteste resultat der holder længst. Som udgangspunkt skal man altid forhøre sig ved en fagmand om vedligeholdelse af læder, da det kan varierer meget, men en rækker generelle råd ud fra typen af læder kan man dog godt give.… Read More »

Brug læder i indretningen

Læder er et super flot og holdbart materiale der bliver flottere og flottere med årene. Mange synes nok at læder er noget der hører moden til, med læderjakker, støvler eller andre beklædningsgenstande og så selvfølgelig møbler, men læder kan også sagtens bruges i indretningen på andre måder. Hvor kan man benytter læder i sin indretning?… Read More »

Forskellige lædertyper

Læder er lavet af skind fra mange forskellige dyr, men hovedsageligt kvæg, geder, får og svin. Selv om der er et stort udvalg af lædertyper, så kan læder normalt opdeles i 3 kategorier: Anilin (ubeskyttet) Semi-anilin (beskyttet & ubeskyttet) Pigmenteret (beskyttet) Den type man benytter, afhænger af det ønskede udseende samt hvordan produktet skal anvendes.… Read More »