Hent inspiration til boligen på solferien

(sponsoreret indhold)

Nu skinner solen atter efter en lang vinter og det sætter rejselysten grundigt i gang! Mange udnytter også ferien til at indhente ny inspiration til boligen, da udlandets anderledes indretningsstile, mønstre og tekstiler giver et frisk boost af idéerne til den hjemlige indretning. Brug derfor din interesse for boligindretning og møbeldesign i din ferieplanlægning – så kan du vende hjem med nye lækre idéer, hvor du tænker de skønne ferieminder ind i din personlige indretning.

Vælg for eksempel hotel og ferielejlighed, ud fra værelsernes design og lækre møbler – så kan du prøve stilen og møbeldesignet af,  helt praktisk såvel som æstetisk.

Spændende design-destinationer

2019 byder på lækre trends, der skruer op for lækre organiske former og ikke mindst elegante og karismatiske mønstre på tekstiler, fliser og i billedkunsten. Tager du til Marokko eller Portugal på ferien vil du med garanti få levende inspiration fra de smukke fliser fra torve og lokale tavernaer eller søndagsmarkedets udbud af tekstiler og smukt kunsthåndværk til boligen.

Tager du til Østen eller Afrika kan du derimod glæde dig over de smukke organiske former på kurvemøblerne af det smukke, men stærke og smidige materiale rattan, som ofte forveksles med bambus, men som faktisk er en lian! Rattan er et bæredygtigt, langtidsholdbart og elegant valg, når det kommer til møbler både ude og inde, og du kan endda til en overkommelig pris bestille specialdesignede møbler, som så kan sendes hjem.

Går turen til Italien vil du her kunne finde boliginspiration i de trætyper, som de solrige, tørre land byder på – blandt andet det karismatiske oliventræs svungne former, som mest anvendes til smukke hylder, skærebrætter og andet udstyr til køkkenet.

Ny inspiration fra den anden side af Atlanterhavet

Sigter du mod den anden side af jordkloden – Nordamerika og Hawaii – er du også sikker på at kunne vende hjem med forfriskende idéer til indretningen! USA er kendt for at tænke stort, så de vanlige familiehuse er også af en lidt større kaliber end vi måske er vant til herhjemme. Du kan ikke desto mindre finde friske tilgange til hvordan en stue  kan indrettes med elegante skulpturelle lænestole, flotte bordplader i massivt træ og lækre majestætiske sofaer. Også  her finder du anderledes trætyper – blandt andet er rødeg (red oak) en af de mest udbredte og populære typer af træ, både når det kommer til møblement og gulvplanker. Det er skønt at opleve træets karakter tæt på, så har du muligheden for at leje feriebolig eller ferieværelser (hvis ikke en vaskeægte bjælkehytte!), der er karismatisk indrettet med det skønne, rolige materiale, så grib chancen!

Skal du på vaskeægte tropeeventyr på en af Hawaiis vulkanøer, bør du heller ikke snyde dig selv for at bo med den vidunderlige hawaiianske indretning. Her findes du luftige takes på træ og fletmøbler i moderne design – og som oftest produceret bæredygtigt i henhold til klima såvel som arbejdernes rettigheder. Hawaiianske designs er inspireret af den tætte kontakt mellem natur og menneske, så her finder du fantastiske udskæringer og en kreativ, elegant leg med at få naturens former ind i møblementet.

Så hold nysgerrigheden åben og lad dig inspirere af feriens skønne omgivelser i din indretning – inde såvel som ude!